Onze werkwijze

Wim Kooi is loopbaancoach bij Triskellon in Dronten en vertelt: “Ik zorg ervoor dat je weer een duidelijk beeld hebt van jouw loopbaan. Want stel je voor…

…dat je weer met passie aan het werk bent.

…dat je nieuw werk vindt dat goed bij jou als persoon aansluit.

…dat je een helder beeld hebt van je toekomst.

Het kan zo prachtig zijn, maar gun je jezelf dat ook?”

Helder en met passie aan het werk, op de werkplek die bij jou past. Dat is ons resultaat.

Begeleiding

Wim vertelt verder: “Ik heb oog voor mensen, op mijn eigen no-nonsense wijze. Ik begeleid op een nuchtere en objectieve manier, vanuit oprechte interesse in de ander. Humor en ontspanning horen er zeker bij.”

Zelfredzaamheid

“Ik stuur aan op jouw eigen zelfredzaamheid, zodat je alles zelf kan doen en ook het zelfvertrouwen krijgt om zelf de volgende stap te zetten. Je leert hoe je het internet kan gebruiken om zelf een nieuwe baan te vinden en hoe je jouw unieke vaardigheden kan gebruiken om de uitdaging te krijgen die jíj zoekt. Je gebruikt jouw kwaliteiten en inzichten uit de trajecten om een verschil te maken in je loopbaan.”

Passend traject voor elk moment in je carrière

Voor elk moment in je werkende leven hebben wij een passend loopbaantraject. Of het nu gaat om een ontwikkeladvies in een mid-carrière switch, studiekeuzebegeleiding tijdens je mbo, hbo of wo studie,  loopbaanoriëntatie bij het zoeken naar een nieuwe baan of hulp bij een re-integratie traject om de arbeidsmarkt weer op te komen, bij Triskellon vind je een passend traject dat aansluit bij jouw wensen.

Voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of Ziektewetuitkering die weer gaan werken bieden we twee trajecten. Deze tellen als re-integratieactiviteit voor het UWV.

Meer weten?

Wij vertellen het je graag. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan op de site van onze partner Werkplan voor de uitdaging die bij je past.