Bent u 45 jaar of ouder? Heeft u werk? Lees verder!

Bent u 45 jaar of ouder? Het is een leeftijd waarop u uzelf vragen stelt. Hoe bereik ik straks gezond mijn pensioen? Blijf ik dit werk doen tot mijn pensioen? Waar liggen mijn talenten en mogelijkheden? Wat brengt mijn huidige baan mij? Triskellon biedt antwoorden met het gratis Ontwikkeladvies 45 +.

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers, zodat u prettig en gezond werkt tijdens uw verdere loopbaan. Want ook uw loopbaan verdient een APK.

Wat levert het op?

Aan het eind van het traject ontvangt u een persoonlijk ontwikkelplan met een beschrijving van acties die u kunt ondernemen. Deze acties vergroten uw perspectief om op een prettige manier te werken tot uw pensioen. U heeft inzicht in het toekomstperspectief van uw huidige baan. U heeft een heldere kijk op uw competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Bij uw eigen of bij een andere werkgever. U staat stil bij hoe u de pensioenleeftijd wilt bereiken. U denkt actief na over het voorkomen van uitval door ziekte of werkloosheid.

Komt u in aanmerking?

Dit ontwikkeladvies is voor iedereen die 45+ en werkend is. U werkt minimaal 12 uur per week in loondienst of als zzp’er.

Meer nodig? Loopbaanbegeleiding na het ontwikkeladvies

Heeft u meer nodig? Dat kan. Dan gaan we verder met een aanvullend loopbaantraject. Tegen betaling coachen wij u om aan de slag te gaan met het vinden van ander werk.

Kosten

De prijs bedraagt € 600,- De overheid heeft hiervoor een beperkt budget beschikbaar voor u en betaalt. Triskellon regelt het voor u maar wees er snel bij want op = op!.

Meer informatie over dit ontwikkeladvies?

Kijk voor meer informatie op website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.