Re-integratie 2e spoor

Je medewerker zit in de Ziektewet en gaat nu op zoek naar ander werk. Wij begeleiden je medewerker bij re-integratie 2e spoor.

Het doel van re-integratie is het vinden van een passende baan bij een andere werkgever. Je werknemer leert ook om zelf nieuw werk te vinden.

Onze werkwijze

We besteden aandacht aan het verlies van de huidige baan, want re-integratie is een emotioneel ingrijpend proces. We onderzoeken samen met de medewerker diens competenties, passies en interesses maar ook de kansen en mogelijkheden op werk buiten je organisatie. Natuurlijk houden we rekening met eventuele belemmeringen die zich daarbij voordoen. We coachen de werknemer in het tonen van verantwoordelijkheid en initiatief. We leren sollicitatievaardigheden aan. Natuurlijk bieden we uitgebreide ondersteuning bij het zoeken naar ander werk. We zoeken mee en de medewerker krijgt toegang tot een uitgebreide startpagina voor het snel en efficiënt vinden van passende vacatures.

Voordelen

De voordelen van ons re-integratietraject:

  • Onze aandacht is persoonlijk, betrokken en nuchter.
  • Je medewerker heeft nieuw loopbaanperspectief.
  • Je betaalt een scherpe prijs, wij bieden kwaliteit.
  • Je handelt conform Wet Verbetering Poortwachter en je voorkomt sancties.

Kosten

Wij rekenen voor dit traject een maatwerkprijs die past bij het traject. Voor re-integratie zijn de kosten tussen € 1000,- en € 4000,- afhankelijk van duur en intensiteit van het traject. Neem contact met ons op voor een offerte.